Pajisjet Industrial

 

AXIONTEK ka ne dispozicion pajisje industriale si baleta, kallupe dhe furça si dhe makineri të levizshme dhe fikse që prodhojnë të gjitha llojet e produkteve të çimentos.

 

 

 

 

Produkte çimentoje

 

Web Development Bluchip