Pajisje Laboratorike

Firma AXIONTEK PCC në bashkëpunim me firma ndërkombetare të rrëspektuara dhe të çertifikuara ofron një gamë të plotë të pajisjeve laboratorike.

 

 

 

Web Development Bluchip