Silosoj

PREZANTIM TE SILOSOJ

 

AXIONTEK PCC në bashkëpunim me firmën spanjolle SERVIPLEM BARYVAL ofron automjete transporti silosi dhe Cpluhur çimentoje.

 

Përvoja e gjatë e prodhuesit pasqyrohet në një numër të karakteristikave të dobishme dhe pozitive ne produkt. Ndërtimi i cilësise e lartë dhe dizajni i menduar mirë i jep avantazhin e përdorimit te sigurte dhe afatgjatë, pa praninë e të çarave për shkak të lodhjes. Dizajni i kalitur i formës siguron mbushjen e shpejtë dhe zbrazje efikase të pastrimin te botit. Projektimi i përsosur strukturor siguron ndarjen e duhur të ngarkesës në mes dhe ne akse dhe stabilitetin gjatë vozitjes.

 

Gama e produkteve përfshin automjete të lehta,të bëra nga lidhjet e qëndrueshme antifriksioni alumini,dhe modele më ekonomike prej çeliku në madhësi 26-38 metra kub.

 

Mund te shkarkoni prezantimin  ketu

Mund te shkarkoni broshuren  ketu

 

 DRY BULK TANK: CB-32/C (3 Axles, Aluminium)

TECHNICAL DATA  
TOTAL LENGTH (A) 10.065 mm.
FRONT OVERHANG (B) 440 mm.
DISTANCE FROM 2nd AXLE TO END (E) 2.125 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO 2nd AXLE (C) 7.500 mm.
DISTANCE FROM 1st TO 2nd AXLE (D) 1.310 mm.
HEIGHT BEING EMPTY (H) 3.995 mm.
MAXIMUM WIDTH (G) 2.550 mm.
RAIL (F) 2.140 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO SUPPORTS (I) 2.300 mm.
VOLUME 38 m3
TARE (aprox) 4.600 Kg.
TARE ONTO KING-PIN (aprox) 950 Kg.
TARE ONTO RAILING CARRIAGE (aprox) 3.650 Kg.
M.G.W. 34.000 Kg.
CHARGE ONTO KING-PIN (aprox) 10.700 Kg.
M.G.W. ONTO KING-PIN 12.000 Kg.
CHARGE ONTO RAILING CARRIAGE (aprox) 23.300 Kg.
M.G.W. ONTO RAILING CARRIAGE 27.000 Kg.
USEFUL LOAD 29.800 Kg.
TYRES 385/65 R22,5
SERVICE PRESSURE 2 Kg/cm2
 

 DRY BULK TANK: CB-36/C (3 Axles, Aluminium)

TECHNICAL DATA  
TOTAL LENGTH (A) 9.330 mm.
FRONT OVERHANG (B) 440 mm.
DISTANCE FROM 2nd AXLE TO END (E) 2.125 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO 2nd AXLE (C) 6.765 mm.
DISTANCE FROM 1st TO 2nd AXLE (D) 1.310 mm.
HEIGHT BEING EMPTY (H) 3.995 mm.
MAXIMUM WIDTH (G) 2.550 mm.
RAIL (F) 2.140 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO SUPPORTS (I) 2.300 mm.
VOLUME 36 m3
TARE (aprox) 4.400 Kg.
M.G.W. 34.000 Kg.
M.G.W. ONTO KING-PIN 12.000 Kg.
M.G.W. ONTO RAILING CARRIAGE 27.000 Kg.
USEFUL LOAD 29.600 Kg.
TYRES 385/65 R22,5
SERVICE PRESSURE 2 Kg/cm2

 DRY BULK TANK: CB-32/C (3 Axles, Aluminium)

TECHNICAL DATA  
TOTAL LENGTH (A) 8.990 mm.
FRONT OVERHANG (B) 440 mm.
DISTANCE FROM 2nd AXLE TO END (E) 2.090 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO 2nd AXLE (C) 6460 mm.
DISTANCE FROM 1st TO 2nd AXLE (D) 1.310 mm.
HEIGHT BEING EMPTY (H) 3.870 mm.
MAXIMUM WIDTH (G) 2.550 mm.
RAIL (F) 2.040 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO SUPPORTS (I) 2.075 mm.
VOLUME 32,7 m3
TARE (aprox) 4.200 Kg.
M.G.W. 34.000 Kg.
M.G.W. ONTO KING-PIN 12.000 Kg.
M.G.W. ONTO RAILING CARRIAGE 24.000 Kg.
USEFUL LOAD 29.800 Kg.
TYRES 385/65 R22,5
SERVICE PRESSURE 2 Kg/cm2

 DRY BULK TANK: CB-26/C (3 Axles, Aluminium)

TECHNICAL DATA  
TOTAL LENGTH (A) 8.375 mm.
FRONT OVERHANG (B) 440 mm.
DISTANCE FROM 2nd AXLE TO END (E) 2.090 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO 2nd AXLE (C) 5.845 mm.
DISTANCE FROM 1st TO 2nd AXLE (D) 1.310 mm.
HEIGHT BEING EMPTY (H) 3.815 mm.
MAXIMUM WIDTH (G) 2.550 mm.
RAIL (F) 2.040 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO SUPPORTS (I) 2.060 mm.
VOLUME 26 m3
TARE (aprox) 3.950 Kg.
M.G.W. 34.000 Kg.
M.G.W. ONTO KING-PIN 12.000 Kg.
M.G.W. ONTO RAILING CARRIAGE 24.000 Kg.
USEFUL LOAD 30.050 Kg.
TYRES 385/65 R22,5
SERVICE PRESSURE 2 Kg/cm2

 DRY BULK TANK: CB-32/C (3 Axles, Steel)

TECHNICAL DATA  
TOTAL LENGTH (A) 8.990 mm.
FRONT OVERHANG (B) 440 mm.
DISTANCE FROM 2nd AXLE TO END (E) 2.090 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO 2nd AXLE (C) 6.460 mm.
DISTANCE FROM 1st TO 2nd AXLE (D) 1.310 mm.
HEIGHT BEING EMPTY (H) 3.870 mm.
MAXIMUM WIDTH (G) 2.550 mm.
RAIL (F) 2.040 mm.
DISTANCE FROM KING-PIN TO SUPPORTS (I) 2.075 mm.
VOLUME 32,7 m3
TARE (aprox) 5.650 Kg.
TYRES 385/65 R22,5
SERVICE PRESSURE 2 Kg/cm2
Web Development Bluchip