Pajisje Të Përdorura

Kompania AXIONTEK PCC duke shikuar tendencat e kohës sonë per zgjidhje të lira por gjithashtu dhe cilësore mund të ofrojë një gamë të gjerë të pajisjeve të përdorura te makinerive të ndërtimit si pompat e betonit, pajisje për gurore si gurthyes,sita, shirita transporti, wagon drill, etj në çmimet më të mira te tregut. Makinerite e përdorura qe ofrojmë janë testuar plotësisht dhe mund të shiten si të tillë apo të rindërtuar edhe në përputhje me kërkesat e blerësit.

 

Së fundi, jepet mundësija për këdo që dëshiron të propozojë dhe te disponoje nëpërmjet rrjetit të shitjes, ose faqes e internetit të AXIONTEK PCC pajisjet qe tani i janë të padobishme pasi jane vlerësuar dhe shqyrtuar nga inxhinieret e kompanisë sonë.


   Për më shumë informacione ju lutemi kontaktoni me zyrën tone kryesore.


Web Development Bluchip