Company

Filozofia qendrorë e AXIONTEK

 

AXIONTEK është një kompani moderne me fleksibilitet dhe me një filozofi qendrore per bashkëpunim me të gjitha palët e interesuara në industrinë e ndërtimit.

 

Ideja qendrore është se ne nuk jemi duke kërkuar klientë ose furnitore, por partnerë, të cilët kanë të njëjtin vision dhe vlera si ne.

 

Parimet udhëzuese dhe vlerat e AXIONTEK

 

Kërkesa dhe vizioni ynë është që të ketë partnerë të kënaqur, të bazuar në sipërmarrjen dhe inovacionin.

 

Kështu, parimet dhe vlerat që përshkojnë AXIONTEK janë:

 

 • Besueshmëria në të gjitha aktivitetet dhe veprimet.
 • Cilësia e lartë dhe konkurrenca: Parimi ynë themelor për të gjitha produktet zgjidhjet, shërbimet dhe mbështetjen e ofruar për Partnerët tanë.
 • Integriteti në çdo gjë veprim që bëjmë, e kombinuar me një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë. Objektivi jonë është që emri jonë të jetë garanci për partnerët tanë.
 • Partnerët e kënaqur me buzëqeshje, me qëne se Partnerët janë pika referimi për të gjitha aktivitetet e biznesit tonë.

 

Sktruktura menaxhuese e firmës AXIONTEK PCC

 

 • SOTIRIS ANDRONIS, Mechanical Engineer Superior
  Përgjegjës i departamentit të kërkimit zhvillimit dhe planifikimit.
 • KONSTANTINOS LAFAZANIS, Mechanical Engineer MEng
  Përgjegjës i departamentit të furnizimit.
 • PANAGIOTIS LELIS, MSc Business Economics, Finance & Banking
  Përgjegjës i departamentit të financës dhe kuadro i departamentit të tregtisë.
 • ARGIRIS BABALIS,, Bachelors of Arts, Universitet i New York-ut dhe Diplomë
  Komunikacionesh dhe Veprash Hidroteknike për infrastrukturën. Shef i departamentit të tregtimit.
 • SPIROS PAPOUTSIDIS, Electrical Engineer Superior
  Shef i departamentit të pjesëve të këmbimit të servisit dhe automatizimit industrial.
 • CHARIS SALTSIDIS, Merchant Marine Engineer
  Shef i departamentit teknik dhe ofiçinave të jashtmë.
Web Development Bluchip